Jaarlijkse Laborantendag

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit jaar had SEIN Zwolle de eer om, namens de NVLKNF, de jaarlijkse Laborantendag te organiseren. De bijeenkomst vond zaterdag 12 oktober plaats in Lumen, Zwolle. Op steenworp afstand van onze eigen locatie.

Het programma was zorgvuldig samengesteld en gepresenteerd door tal van medewerkers van de KNF en het SWC, met een inspirerende reeks onderwerpen die een breed scala aan expertise belichtten. Van multidisciplinaire diagnostiek en nek myoclonus tot pre-chirurgische screening en psychogene niet-epileptische aandoeningen. Ook thema's als slaap en psychische stoornissen, REM-slaapgedragsstoornis en een vermakelijke "Slaapmasker OP/AF Quiz" maakten deel uit van het afwisselende programma.

Een bijzonder hoogtepunt van de dag was de huldiging van Sophia (Fia) van den Berg, die de Deltaprijs in ontvangst mocht nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan leden die uitzonderlijke bijdragen hebben geleverd op het gebied van studie, vakgebied en/of de vereniging.

De dag werd op een bijzondere manier afgesloten met een digitale rondleiding door de afdeling Klinische Neurofysiologie en het Slaap-Waakcentrum. Op deze manier kregen alle deelnemers een mooie beeld van ons expertisecentrum.