SEIN ontvangt gulle donatie van Bartosz

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Fotobijschrift: van links naar rechts: Oscar, Paul. Martin, Robin, Jochem, Erwin, Jordy, Joost

Bartosz, een toonaangevend specialist in softwaretesting, kiest jaarlijks één goed doel voor een donatie, voorgedragen door een van hun medewerkers. Dit jaar is SEIN geselecteerd dankzij de nominatie van Paul van Eeghen, consultant bij Bartosz. Paul, die sinds 2018 epilepsie heeft en enige tijd patiënt was bij SEIN, wilde graag iets terugdoen voor de organisatie.

De bewegingsagogen Jordy van Scheppingen en Joost Vogel van SEIN gaven een presentatie aan alle medewerkers van Bartosz over het belang van beweging voor de bewoners. SEIN bouwt een nieuw dagactiviteitencentrum, waarvan het beweegcentrum een belangrijk onderdeel zal zijn. Dit centrum omvat moderne faciliteiten zoals een ontspanningsbad, gymzaal, buitensportveld, snoezelruimte en fitnessruimte, allemaal afgestemd op de behoeften van onze bewoners. De financiering voor sport- en spelfaciliteiten valt echter buiten de zorgzwaartebekostiging. Met financiële steun kan SEIN de bewoners de middelen bieden die ze nodig hebben om actief en gezond te blijven en om hun epilepsie beter onder controle te houden.

Medewerkers van Bartosz kregen de mogelijkheid om hun vakantie-uren te doneren. Het totaalbedrag van deze donaties wordt ter beschikking gesteld aan SEIN voor de bekostiging van nieuwe sport- en spelfaciliteiten. 

Dankzij de gulle bijdragen van vele medewerkers ontving SEIN op donderdag 18 juli een donatie van €10.000. De cheque werd feestelijk overhandigd door Jochem Pollmann, manager bij Bartosz, tijdens een bezoek aan SEIN Cruquius.

Paul verklaarde: "Elke dag brengen we mensen, bedrijven en softwaresystemen verder. Bij Bartosz staat de gebruiker centraal en bij SEIN is dat niet anders; hier staan de bewoner en de patiënt centraal in alles wat zij doen. Daarom heb ik SEIN gekozen als goed doel."

SEIN bedankt alle medewerkers van Bartosz hartelijk voor deze gulle gift. Met deze donatie kan SEIN blijven werken aan het verbeteren van de levenskwaliteit van de bewoners door hen de nodige bewegingsmogelijkheden te bieden, die essentieel zijn voor hun welzijn.