Clientenraad in gesprek met voedingscommissie en afscheid Sander Bos

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

De cliëntenraad heeft deze keer gesproken over de voeding met de voedingscommissie van SEIN. Op tafel kwam de diversiteit aan dieetmaaltijden, de grootte van de maaltijden en de dagelijkse keuze die bewoners hebben bij maaltijden die worden afgenomen bij de leverancier van SEIN. Bewoners die zelf voorzien in hun maaltijd, ontvangen daar een vergoeding voor. Deze vergoedingen komen overeen met de bedragen die het NIBUD stelt.

Afscheid Sander Bos

Helaas nemen we na negen jaar deelname aan de cliëntenraad afscheid van Sander Bos. Namens de patiëntencommissie van SEIN vertolkte hij al die tijd een prominente rol in de raad, waarbij hij op rustige wijze een vinger op de zere plek kon leggen. De raad zal zijn kritische, maar positieve inbreng gaan missen! De voorzitter liet Sander uiteraard niet gaan zonder mooi afscheidswoord, een bos bloemen en een aandenken.

Vacature patiëntencommissie 

Hiermee is er een plek vrijgekomen voor een nieuw lid van de patiëntencommissie die ook zitting heeft in de cliëntenraad. Wilt u meer informatie dan kan dat via de secretaris van de cliëntenraad, Rina Westerhof of de voorzitter van de cliëntenraad, René van Beek via cliëntenraad@sein.nl

De cliëntenraad van SEIN wenst iedereen mooie feestdagen en een heel goed en gezond 2024. Ook in 2024 staat de cliëntenraad weer klaar om de belangen van patiënten en bewoners in het oog te houden. Zij zullen weer over zeer uiteenlopende zaken vergaderen.

Als u vragen heeft stuur dan een mail naar cliëntenraad@sein.nl